Nieuws

Vattenfall sponsort Profronde van Zevenbergen

Vattenfall Moerdijk

Vattenfall – voorheen Nuon – is sponsor van het Wielerweekend van Moerdijk. Het Wielerweekend vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 augustus 2018. Vattenfall levert een bijdrage vanuit het project Windpark Industrieterrein Moerdijk, een nieuw windpark dat gebouwd wordt vanaf 2019.

Weekendprogramma

De zaterdag van het Wielerweekend van Moerdijk staat in het teken van zélf fietsen. Er is voor ieder wat wils: van fietstochten voor families en senioren tot een Dikke Banden Race en een tocht speciaal voor scootmobiels. Op zondag vindt de traditionele Profronde van Zevenbergen plaats. Wielrenners uit diverse categorieën nemen het dan tegen elkaar op. Meer informatie over het Wielweekend is te vinden op www.profrondezevenbergen.nl.

Sponsoring

Vattenfall bouwt een nieuw windpark in het haven- en industriegebied van Moerdijk. Daarom ondersteunen wij graag dit mooie lokale initiatieven. We zijn blij om als gouden  sponsor verbonden te zijn aan de Profronde van Zevenbergen.


Foto-impressie opening Moerdijk

Op donderdag 24 maart is Windpark Industrieterrein Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door Ruben Lindenburg, bouwdirecteur...

Windpark Industrieterrein Moerdijk geopend

Vattenfall heeft samen met de gemeente Moerdijk Windpark Industrieterrein Moerdijk geopend. De afgelopen drie jaar bouwde het energiebedrijf...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.