Nieuws

Vattenfall sponsort WielerWeekend van Moerdijk

Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus vond het WielerWeekend van Moerdijk plaats. Ook dit jaar was de tocht, waar Vattenfall gouden sponsor van is, een groot succes. Omdat Vattenfall een windpark bouwt in Moerdijk, ondersteunen we graag dit soort mooie, lokale initiatieven.

Programma

Het waaide hard op zaterdag, maar dat mocht de pret niet drukken. ’s Ochtends startten de recreatieve wielrenners aan een tocht van 85 of 110 kilometer. Voor senioren en families was een mooie route van 20, 40 of 60 kilometer uitgestippeld. En ’s middags was het druk bij verschillende races. Zo was er een scootmobielrace, dikke banden race voor kinderen, ID-race en prominenten race. Ook de 64e Profronde van Zevenbergen op zondag was geslaagd!

Sponsoring

We bouwen een nieuw windpark in het haven- en industriegebied: Windpark Industrieterrein Moerdijk. Net als vorig jaar is Vattenfall gouden sponsor van het WielerWeekend van Moerdijk. We zijn blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie evenement.


Foto-impressie opening Moerdijk

Op donderdag 24 maart is Windpark Industrieterrein Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door Ruben Lindenburg, bouwdirecteur...

Windpark Industrieterrein Moerdijk geopend

Vattenfall heeft samen met de gemeente Moerdijk Windpark Industrieterrein Moerdijk geopend. De afgelopen drie jaar bouwde het energiebedrijf...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.