Nieuws

Officiële eerste paal

Op 25 september 2019 ging de eerste officiële paal voor het Windpark Industrieterrein Moerdijk de grond in. Vattenfall en Dura Vermeer nodigden een klein gezelschap uit om hierbij aanwezig te zijn.

Vanuit Restaurant Passant vertrok de groep naar TM3-3, daar werd de eerste paal de grond in geslagen. Na een korte toespraak van Ross Williams een Martin Ars werd er op de knop gedrukt! Vervolgens vertrokken ze naar TMO-1 om de fundering te bekijken.

Bekijk de foto’s voor een impressie.


Foto-impressie opening Moerdijk

Op donderdag 24 maart is Windpark Industrieterrein Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door Ruben Lindenburg, bouwdirecteur...

Windpark Industrieterrein Moerdijk geopend

Vattenfall heeft samen met de gemeente Moerdijk Windpark Industrieterrein Moerdijk geopend. De afgelopen drie jaar bouwde het energiebedrijf...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.