Nieuws

Video: zo bouwen we een windpark

De funderingen zijn klaar en de eerste kabel is gelegd. Tijd dus voor de volgende stap in het bouwproces van windpark Industrieterrein Moerdijk. Tot 15 augustus is er nog bouwvakantie, maar hierna arriveren de onderdelen van de windmolens in Nederland. Benieuwd hoe de bouw van een windpark nu precies in zijn werk gaat? Bekijk onderstaande video!


Foto-impressie opening Moerdijk

Op donderdag 24 maart is Windpark Industrieterrein Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door Ruben Lindenburg, bouwdirecteur...

Windpark Industrieterrein Moerdijk geopend

Vattenfall heeft samen met de gemeente Moerdijk Windpark Industrieterrein Moerdijk geopend. De afgelopen drie jaar bouwde het energiebedrijf...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.